
به گزارش خبرآزاد، دکتر بهراد ذاکری: برادر بزرگوار حجت الاسلام مقدادی .قطعا تسلط جنابعالی به دین با توجه به حضور در جامه مقدس روحانیت از امثال بنده بیشتر است.چرا که شما وسیله تبلیغ دین خدا هستید و ان شاالله که الگوی بسیاری از افراد.در مطلب شما مطالبی عنوان شده که برای من قابل فهم نبود.امید […]
به گزارش خبرآزاد، دکتر بهراد ذاکری:
برادر بزرگوار حجت الاسلام مقدادی .قطعا تسلط جنابعالی به دین با توجه به حضور در جامه مقدس روحانیت از امثال بنده بیشتر است.چرا که شما وسیله تبلیغ دین خدا هستید و ان شاالله که الگوی بسیاری از افراد.در مطلب شما مطالبی عنوان شده که برای من قابل فهم نبود.امید است که در این زمینه با توضیحات بیشتر ما را روشن سازید:
۱)آنچه در قرآن درباره قضاوت نکوهش شده، قضاوت زودهنگام و براساس حدس و گمان است: «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثیراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا یَغْتَبْ بَعْضُکُمْ بَعْضاً أَ یُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَنْ یَأْکُلَ لَحْمَ أَخیهِ مَیْتاً فَکَرِهْتُمُوهُ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحیم»؛[۱] اى کسانى که ایمان آوردهاید! از بسیارى از گمانها بپرهیزید، چرا که بعضى از گمانها گناه است و هرگز (در کار دیگران) تجسّس نکنید و هیچیک از شما دیگرى را غیبت نکند، آیا کسى از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟! (به یقین) همه شما از این امر کراهت دارید تقواى الهى پیشه کنید که خداوند توبهپذیر و مهربان است!
رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند:« المومنُ حرامُ کلّه عرضهُ و مالُهُ ودمُهُ »مومن همه چیزش، آبروی او مال او وخون او حرام(محترم) است.روزی آن حضرت به کعبه نگاه کردند وفرمودند: « ای کعبه! خوشا به حال تو، خداوند چقدر تورا بزرگ و حرمتت را گرامی داشته است! به خدا قسم حرمت مومن از تو بیشتر است، زیرا خداوند تنها یک چیز را از تو حرام کرده، ولی ازمومن سه چیز راحرام کرده است: مال، جان وآبرو تا کسی به او گمان بد نبرد./بحار الانوار، ج ۶۴، ص۷۱/
علی ع به مالک اشترمی فرمایند:ای مالک! اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن ، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی.
امام صادق (ع) می فرمایند: کسی که به منظور عیب جویی و ریختن آبروی مومن و اینکه او را از نظر مردم بیندازد سخنی را نقل کند، خداوند او را از ولایتش بیرون کرده، به سوی ولایت شیطان می فرستد ولی شیطان هم او را نمی پذیرد.
برادر بزرگوارفرموده اید:آقازاده ای که به پشتوانه پدر نزدیک سه سال به احضاریه قوه قضائیه توجهی نمیکند و در لندن می ماند حتما مجرم است.سوال اینجاست که شما بر چه پایه و مبنایی در جایگاه قاضی قرار گرفته و حکم صادر کرده اید؟آیا شما به پرونده محرمانه و غیر علنی دسترسی دارید؟آیا می توان بر مبنای حدس و گمان حکم صادر کرد؟
۲-در نوشته تان بارها هاشمی رفسنجانی را با عبارت شاه خطاب کرده اید.
بخشی از سخنان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری را درباره اکبر هاشمی رفسنجانی مرور می کنیم:
خدا انصاف بدهد به آنهایی که انحصارطلب بودند و میخواستند بهشتی و خامنهای و رفسنجانی را از صحنه خارج کنند.
امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۰
مرحوم مدرس که به امر رضاخان ترور شد از بیمارستان پیام داد «به رضاخان بگوئید من زنده هستم». مدرس حالا هم زنده است. مردان تاریخ تا آخر زنده هستند. بدخواهان باید بدانند هاشمی زندهاست چون نهضت زندهاست. آمریکا و دیگر ابرقدرتها بدانند ملت ما زندهاست… من به آقای هاشمی فرزند برومند اسلام تبریک میگویم که در راه هدف تا نزدیک شهادت به پیش رفته و سلامت و ادامه خدمت ایشان را از خدای تعالی خواستارم.
صحیفه امام، جلد ۷، صفحه ۴۹۵
امام نهایت اعتماد و اطمینان را به رئیس جمهور ما – آیت الله هاشمی رفسنجانی – داشتند. امروز بحمدالله در راس دستگاههای اجرایی کشور، کسی است که امام در تمام طول دوران انقلاب و قبل از آن و بیشتر از همه بعد از انقلاب تا لحظهٔ وفاتشان، نهایت اعتماد و اطمینان را به او داشتند. رئیس جمهور ما، ایشان کسی است که اینقدر مورد اعتماد امام بود، اینقدر به امام نزدیک بود، حرفهای امام را بیشتر از آنها شنیده، درد دلهای امام را بیشتر از دیگران شنیده و خبر دارد.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با آزادگان ، ۱۱ مهر ۱۳۶۹
مردی بزرگ از سابقین اول انقلاب و از حواریین و انصار دیرین امام راحل. عالمی متفکر، سیاستمداری هوشمند، فقیهی زمانشناس، مجاهدی خستگینشناس، برادری مهربان برای ضعیفان و مدیری کاردان برای کشور. بنده از سال ۳۶ ایشان را از نزدیک میشناسم و در میدانهای مختلف، با هم و در کنار هم بودهایم. با هم کار و با هم فکر کردهایم. این آزمایش برای ایجاد اعتماد در انسان کافی است. من در همه این مدت، ایشان را در راه خدا، در راه حقیقت، در راه اعتلای کلمه دین و پیشبرد اهداف اسلامی مشاهده کردم و هرگز ایشان را از این راه جدا و منحرف ندیدم.
بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۳۷۲
این دورهٔ هشت ساله برای کشور، یک دورهٔ بسیار پرکار و پرتلاش و پر عاید و حقیقتا دورهٔ بازسازی بود… حقیقتا کشور بازسازی شد، کشوری که قبل از ویرانیهای جنگ هم، حقیقتا هیچ میراث زیربنایی قابل توجه و قابل قبولی از رژیم گذشته نداشت… بخش قابل توجهی از این، به خصوصیات شخص آقای هاشمی بر میگردد، یعنی واقعا برخی از خصوصیات در ایشان هست که تاثیر تام تمامی در این موفقیتها داشته، از قبیل برخورداری ایشان از روحیهٔ کار – پرکاری – روحیهٔ ابتکار و نوآوری و ورود در میدانهای جدید و ناپیموده، همت بلند در امر سازندگی و نترسیدن از طرحهای بزرگ و اقدام کردن شجاعانه در مورد کارهای بزرگ، شیوهٔ مدیریت باز که در ایشان وجود داشت و این به همکارهای ایشان امکان میداد که ابتکار و تلاش خودشان را به کار بیندازند و از آنها استفاده بکنند. ایمان عمیق به توانایی خود نیز نقش زیادی داشت. همچنین هوشمندی در شناخت مسایل و مضایق و پیدا کردن راه حلها، بخشی از خصوصیاتی است که بلاشک موثر بود…
…جناب آقای هاشمی به عنوان یک روحانی انقلابی، کارآمد، متدین و متعبد برای مردم ما مطرح هستند و این خصوصیاتی است که در ایشان هست… بنده دایما شماها را در طول این سالها متمادی دعا میکردم، شخص آقای هاشمی را به نام و حداقل در هر شبانه روزی یک مرتبه و بیش از این و شماها را هم همین طور معمولا دعا میکردم. باز هم دعا خواهم کرد.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با آقای هاشمی رفسنجانی و کابینهٔ ایشان در پایان دورهٔ ریاست جمهوری، ۹ مرداد ۱۳۷۶
تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مورد تخریب قرار گرفتند، تخریبهای غیرمنصفانه و ناجوانمردانه، حتی شخصیت موجهی مثل آقای هاشمی رفسنجانی که شخصیت محترم و با سابقهای است، از دم این تخریبها در امان نماند، این حادثهٔ بدی بود.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و مسئولان قوهٔ قضاییه و خانوادهٔ شهدای فاجعهٔ هفت تیر، ۷ تیر ۱۳۸۴
رهبر انقلاب حتی در خطبهٔ معروف ۲۹ خرداد ۸۸ نیز در توصیفی از هاشمی رفسنجانی و کمکهای اقتصادی وی به جریان انقلاب اسلامی ایران اذعان داشتند:
آقای هاشمی را همه میشناسند. من شناختم از ایشان مربوط به بعد از انقلاب و مسئولیتهای بعد از انقلاب نیست؛ من از سال ۱۳۳۶ -یعنی ۵۲ سال قبل- ایشان را از نزدیک میشناسم. آقای هاشمی از اصلیترین افراد نهضت در دوران مبارزات بود؛ از مبارزین جدی و پیگیرِ قبل از انقلاب بود؛ بعد از پیروزی انقلاب از مؤثرترین شخصیتهای جمهوری اسلامی در کنار امام بود؛ بعد از رحلت امام هم در کنار رهبری تا امروز. این مرد بارها تا مرز شهادت پیش رفته. قبل از انقلاب اموال خودش را صرف انقلاب میکرد و به مبارزین میداد. اینها را جوانها خوب است بدانند. بعد از انقلاب ایشان مسئولیتهای زیادی داشت: هشت سال رئیس جمهور بود؛ قبلش رئیس مجلس بود؛ بعد مسئولیتهای دیگریداشت. در طول این مدت هیچ موردی را سراغ نداریم که ایشان برای خودش از انقلاب یک اندوختهای درست کرده باشد. اینها یک حقایقی است؛ اینها را باید دانست. در حساسترین مقاطع ایشان در خدمت انقلاب و نظام بوده.
برادر عزیز به کار بردن این عبارت در مورد ایشان واقعا با نظر امام و رهبری هم خوانی دارد؟
۳-قوه قضا جمهوری اسلامی را متهم به مماشات و عافیت طلبی کرده اید!آیا واقعا مدارک مستد لی در این زمینه دارید؟آیا تضعیف قوه قضا تضعیف نظام نیست؟
برادر گرامی نگاهی به هشت سال گذشته و حجم تخلفاتی که امروز بیان می شود کرده اید؟به نظر جنابعالی امروز در حق دولت مردان ۸ سال گذشته جفا شده است؟
بترسیم از وعده های الهی وعذاب های الیم وعظیم او وحواسمان باشد که به فرموده ی قرآن کریم :از گام های شیطانی پیروی نکنیم.
«یا أیها الّذین آمنوا لاتتّبعوا خُطُوات الشّیطان و من یتّبع خُطُوات الشّیطان فانّه یأمر بالفحشاء و المنکر؛
نویسنده: خبرآزاد